Bu Konu Sizin İşinize Yaradıysa Neden Bir Başkasıda Yararlanamasın? Haydi Tanıdıklarınızla Paylaşın!

Mesaj Önizleme 

Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4gb Ram 3gb Görünüyor
12-05-2009, 01:03 PM
4gb Ram 3gb Görünüyor

Evet Ram 4 ama 3036 görünüyor yardımcı olur musunuz?

Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
12-05-2009, 11:59 PM
RE: 4gb Ram 3gb Görünüyor

32 bit işletim sistemi yüklüyse en fazla 3 gb ram görür. 64 bit e geçmen gerekiyor.

Yorum İçin Üyelik Gerekmiyor!
Lütfen Yorum Yapın

P.T.E.
Pc Tamir Ekibi

özledim...
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
12-06-2009, 12:57 AM

peki 1gb için bu zahmete değer mi yoksa aynı şeklide mi çalışır

12-06-2009, 07:14 AM

1 gb mutlaka etkiler, bunun yanında 64 bit işletim sistemi mevcut donanımı 32 bit sistemden daha iyi kullandığı için bide öyle performans artışı olur. yani gözle görülür bi kullanım kolaylığı göze çarpacaktır.

Lütfen Yorum Yapın

P.T.E.
Pc Tamir Ekibi

özledim...
12-07-2009, 10:46 AM

Peki ben 64 bite geçmek istiorum diyelim programını kurdum pc gene aynu şekilde mi kalacak yoksa formatlı gibi mi olacak
Bide emre abi bana 64 bit türkçe güzel bitane bulursan koyar mısın bi pcde denicem olursa kendime yüklicem Bu arada ben batuhan61

03-10-2010, 07:24 AM

Arkadaşım ;
1) Bilgisayarının donanım parçalarıın 64 bit i desteklemesi lazım ki büyük ihtimal destekliyodur.
2) Tüm Driverlerin 64 bit olması lazım
3)Tüm Ek programların 64 bit olması lazım
4)Oyun oynuyomusun bilmiyorum ama onayacağın oyunların da 64 bit i desteklemesi lazım

Bana sorarsan geçme derim peki bi performans artışı olacakmı ? elbette olacak ama çevreden gördüklerime ve aldığım duyumlara göre negatif yönleride var örneğin :
1)Performans yeterince Artmıyor
2)Bigisayara yüklenecek driverlerin,programların vs. vs. 64 bitlerinin bulunması zor oluyor...

03-10-2010, 08:45 AM

Bende 64Bit'e geçiş için baya araştırma yapmıştım. Olumlu ve mantıklı pek çok yazı okudum. 64 Bite geçtim ancak sanki bilgisayarda bi kasılma var gibi..

Hani bir sürü oyun program yüklü olurda, bilgisayar açılışta 2-3 dk kendine gelemez ya, onun gibi durumlar oluyor..
Ki ben "msconfig"den başlangıcı temiz tutan biriyim..

Çözebilmiş değilim bu 64 bit işini..

Bence deneyip tecrübe edinilmesi gereken bir durum...

Lütfen Yorum Yapın

P.T.E.
Pc Tamir Ekibi

özledim...
Mesaj Önizleme 

[-]
Hızlı Cevap

Görüntü Doğrulama
Görüntü Doğrulama
Lütfen resimde gördüğünüz yazıyı kutuya giriniz. Bu işlem otomatik işlemleri önlemek için yapılmaktadır.

Foruma Git: